Jämtlandstriangeln 2018

En tur till. Jämtlandstriangeln har alla vandrare hört talas om så även jag. Nån gång måste man ju gå den och nu vart det dags för mig.
Jag kom iväg tidigt då jag sov i bilen vid Storulvån. Nästan ensam gick jag i maklig tackt upp till Sylarnas fjällstation. När jag slagit upp tältet och låg och mös i solen började det strömma in folk. Det tog aldrig slut. Ett tag började jag fundera på om stationen skulle bli så full att det inte gick in fler, men strömmen fortsatte.
På kvällen efter middagen och bastu spelade jag kort med en familj från Stockholm. Efter en trevlig kväll gick jag till sängs.

Dag två började med en (i jämförelse med alla andra) sovmorgon till halv nio. Då var tåget redan i gång ner mot Blåhammaren. När jag väl kom iväg fick jag min plats i tåget med färgglada vandrare. Under första timmen hade jag passerat 60 stycken. Dagen fortsatte och tillslut var tältet uppslaget utanför Blåhammaren. Efter en efterlängtad öl tillsammans med några glada bekantskaper från gårdagen. I bastun var det fullt med folk fram till kvart i sex då alla i ett trollslag försvann och jag vart kvar nästan själv. Det var visst maten som serverades på slaget sex. Jag lagade mat och fick sällskap vid bordet av en vandrare.

Dag tre kändes som en promenad ner till Storulvån. Vacker och kort.

Det här visar min tur runt Jämtlandstriangeln.Klicka på bilden för större bild